De digitale
multomap
Extern
Vertrouwens
persoon
Contact
MijnDOssier
ikke foto

Ik sta naast en achter uw medewerkers

Over mij

Ik ben Marcel van Gijlswijk. Idealist, maar ook realist/pragmatist. Gescheiden vader van een geweldige dochter, inmiddels in haar tienerjaren. Groot liefhebber van de natuur, waarbij otters wel echt mijn favoriete dieren zijn. Vandaar ook de naam Lutra (zoek maar op Google).

Vanuit mijn werkervaring was veiligheid altijd al wel belangrijk. Eerst fysiek, maar later kwam daar ook het mentale stukje veiligheid bij. De overtuiging dat ieder mens een veilige werkplek verdient is dan ook diepgeworteld en probeer ik dagelijks toe te passen.

Momenteel ben ik nog als Team Lead voor een mooi bedrijf werkzaam en run ik (gelukkig met goedkeuring) mijn eigen bedrijf daarnaast. Ook als Team Lead vind ik psychosociale veiligheid erg belangrijk en probeer ik mijn teamleden dit dan ook optimaal te bieden.

Na mijn NLP Practitioner opleiding wilde ik meer betekenen voor de (werkende) mens. En dus volgde een opleiding tot vertrouwenspersoon. Op dit moment ben ik druk met de opstartfase van Lutra, maar een coachingsopleiding zit nog in de pijplijn, net als een vervolg-opleiding tot NLP Master. En al die kennis, ervaring en inzichten gebruik ik om mensen in hun eigen kracht te laten komen en blijven.

Vanuit de overtuiging dat zakelijk en persoonlijk elkaar niet in de weg hoeven staan probeer ik met mijn eerlijke, open, onbevooroordeelde houding een rots in de branding te zijn voor hen die om hulp vragen.

Met mijn pragmatische, oplossingsgerichte houding ben ik niet alleen voor de persoon een toegevoegde waarde, maar ook voor de organisatie zelf. Maar de mens komt eerst!

Enorm dankbaar voor het leven, genietend van (bijna) ieder moment en nieuwsgierig naar wat er nog mag komen stap ik elke ochtend met nieuwe energie uit bed.

Werkervaring
  • Ruim 10 jaar wetenschappelijk laboratorium onderzoek. Verschillende functies, waaronder leidinggevend.
    • topics: Tuberculose, malaria, oncologie
  • Ruim 10 jaar zakelijk (B2B) verkoop en support ervaring. Verschillende functies, waaronder leidinggevend.
    • Farmaceutische industrie
    • Medical devices
    • Medische diagnostiek
Opleidingen
  • Vertrouwenspersoon, certificaat juli 2023
  • NLP Practitioner, certificaat mei 2023

NLP Practitioner

Ik ben officieel NLP Practitioner. Deze opgedane kennis en ervaring gebruik ik tijdens mijn werk als vertrouwenspersoon, maar ook als coach.

Vertrouwenspersoon

Ik ben gecertificeerd en geaccrediteerd vertrouwenspersoon. Ik ben aangesloten bij de Landelijke Vereniging voor Vertrouwenspersonen. Accreditatie is onder Kiwa keurmerk.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.

Geheimhouding van gesprekken en informatie is voor een vertrouwenspersoon essentieel. Alles wat met een vertrouwenspersoon besproken wordt blijft tussen de melder en de vertrouwenspersoon. Er wordt niets gedeeld, ook niet in jaarverslagen of andere adviezen, waaruit gehaald kan worden wie en wat er precies besproken is. Een uitzondering hierop is het vermoeden van een strafbaar feit, maar op moment dat hier een vermoeden over is zal dit altijd besproken worden met de melder. De melder houdt dan alsnog de regie voor het al dan niet vervolgen van het gesprek. Mocht dit zich voordoen zal ik altijd dieper op de zaak ingaan en uitleg geven.