De Digitale
multomap
Externe
vertrouwens
persoon
Contact
MijnDOssier

Voordelen van een digitale multomap

De digitale multomap die ik met Lutra biedt komt vanuit een overtuiging dat (bijna) iedereen erbij gebaat is. Natuurlijk zijn er mensen die gedisciplineerd genoeg zijn om hun administratie netjes bij te houden. Maar ook zij lopen een risico. Brand, waterschade, diefstal of simpelweg iets kwijtraken. Allemaal realistische mogelijkheden.

De digitale multomap kan dus voor iedereen uitkomst bieden, ongeacht de al aanwezige orde in uw administratie. Hieronder nog enkele voorbeelden. De oplossing die ik u bied is niet alleen goed betaalbaar, het is ook enorm eenvoudig en zorgeloos. Neem contact met mij op en ik kan uw vragen beantwoorden en zo hopelijk uw twijfel wegnemen.

Verzekeringen…. We hebben er meer dan genoeg…. Maar waar hebben we een overzicht? En kunnen we nog teruggaan naar vroeger verzekeringen?
Met Lutra kunt u dat wel. 
Steeds meer belangrijke documenten, zoals jaaropgaven of jaarafrekeningen, worden tegenwoordig enkel nog digitaal verzonden. U slaat deze ongetwijfeld ergens op, maar houdt u hiermee nog wel overzicht? Kunt u deze documenten jaren later nog eenvoudig terugvinden?
Met Lutra kunt u dat wel.
Abonnementen….. Hiervoor geldt hetzelfde als voor verzekeringen…. waar is het overzicht? en wat zijn de uitgaven? kunt u dat gemakkelijk terugvinden? kunt u eenvoudig zien welke abonnementen lopen of hoe u deze kunt opzeggen?
Met Lutra kunt u dat wel.
U heeft ongetwijfeld zaken van (emotionele) waarde. Heeft u een overzicht hiervan? en kunt u nog terugvinden wat u ervoor betaald heeft?
Met Lutra kunt u dat wel.
Het bespreekbaar maken van het onderwerp “overlijden” is soms al lastig genoeg. Soms omdat men er simpelweg niet over wil nadenken of praten, maar soms ook juist omdat het ineens ernstig dichtbij komt. Maar uiteindelijk overlijden we allemaal. Kunt u een goede voorbereiding treffen op een gesprek met uw dierbaren? Kunt u al uw wensen aan hen kwijt?
Met Lutra kunt u dat wel.
Er staat weinig tot niets vastgelegd op gebied van uw overlijden. Natuurlijk, volgens de wet zijn we nu allemaal donor, tenzij we anders registreren. Maar dat is wel heel algemeen. Misschien vindt u het prettig om hier wat meer subtiliteit in aan te brengen. Kunt u dat in het donorregister? Kunt u dat thuis in een boekje?
Met Lutra kunt u dat wel.
U heeft minder controle over uw jaarlijkse belastingaangifte. Natuurlijk, een groot gedeelte is al vooraf ingevuld. Maar is deze informatie juist? En hoe controleert u dat? kunt u al uw benodigde informatie snel terugvinden? Kunt u eenvoudig aangifte doen?
Met Lutra kunt u dat wel.
OK, stel u bent inderdaad gedisciplineerd genoeg om uw administratie in mappen te bewaren (dan bent u al stappen verder dan ikzelf ooit was). Maar wat als er brand- of waterschade optreedt? kunt u 100% vertrouwen dat uw administratie altijd toegankelijk is en blijft?
Met Lutra kunt u dat wel.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.

Geheimhouding van gesprekken en informatie is voor een vertrouwenspersoon essentieel. Alles wat met een vertrouwenspersoon besproken wordt blijft tussen de melder en de vertrouwenspersoon. Er wordt niets gedeeld, ook niet in jaarverslagen of andere adviezen, waaruit gehaald kan worden wie en wat er precies besproken is. Een uitzondering hierop is het vermoeden van een strafbaar feit, maar op moment dat hier een vermoeden over is zal dit altijd besproken worden met de melder. De melder houdt dan alsnog de regie voor het al dan niet vervolgen van het gesprek. Mocht dit zich voordoen zal ik altijd dieper op de zaak ingaan en uitleg geven.